Banner Default Image

Zorgvacatures

Welkom bij Prorences: dé partner voor zorgprofessionals

Ben jij een zorgprofessional en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Prorences aan het juiste adres. Wij zijn een arbeidsbemiddelingsbureau dat zich richt op het verbinden van zorgprofessionals met zorginstellingen. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals werving en selectie en ZZP-bemiddeling.

Waarom kiezen voor Prorences?

Bij Prorences staat persoonlijk contact en betrokkenheid bij onze professionals en opdrachtgevers voorop. Wij vinden het belangrijk om onze professionals goed te leren kennen, zodat we de perfecte match kunnen maken met een passende opdrachtgever. Hierdoor kun jij als zorgprofessional jouw kwaliteiten optimaal benutten en je verder ontwikkelen in jouw vakgebied.

Hoe werkt het?

Wanneer je je aanmeldt bij Prorences, plannen we eerst een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en behoeften, jouw ervaring en opleiding en kijken we welke mogelijkheden er zijn binnen ons netwerk van zorginstellingen. Vervolgens gaat wij voor jou aan de slag om een passende opdracht of baan te vinden.

Meld je aan

Solliciteren op een vacature

Op onze website vind je een overzicht van alle vacatures in de zorg die wij op dit moment open hebben staan. Ben je geïnteresseerd in een van deze vacatures? Dan kun je eenvoudig solliciteren via onze website. Zit er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen? Geen probleem, je kunt ons altijd benaderen. Wij nemen dan contact met je op en gaan voor jou op zoek naar een passende uitdaging.

Zoek vacatures

Neem contact op

Heb je vragen over onze diensten of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je verder op weg naar een succesvolle carrière in de zorg.

Neem contact op

Hoe kunnen we helpen?

Prorences vacatures