Prorences slider

Over ons

Prorences.nl - Uw carrière. Onze zorg.

​​

         1. Prorences is een arbeidsbemiddelingsbureau met een specialisatie in de zorgsector. Geen specialist in hart en nieren, maar met 20 jaar consultancy ervaring een betrouwbare werving en selectie partner met een specialisatie in cure and care.

          De consultants van Prorences gebruiken hun hoofd, maar voornamelijk het hart. Voor ons betekent werken in de zorg en welzijn werken vanuit een roeping en passie. Onze consultants hebben allemaal affiniteit met de zorg, zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Het doel is een gezonde zorgmarkt, het middel is recruitment. Prorences. Uw carrière. Onze zorg.

​Over ons

 • Functietitels

  Prorences richt zich op zorgprofessionals. Van doktersassistentes, verpleegkundigen van diverse niveaus, tot aan coördinatoren, teamleiders, zorgmanagers, psychologen en arboartsen. Via diepgaande screening, innovatie en persoonlijk contact zoeken we de beste match tussen kandidaten en onze klanten.

 • CAO

  Vanuit deze verbindende positie bouwen we langetermijnrelaties en helpen we organisaties binnen de VVT, GGZ, GHZ, Arbo, ziekenhuizen, huisartsenzorg, ZKN en UMC’s door ze te connecten met de best gekwalificeerde zorgprofessionals in Nederland en in Duitsland. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Prorences kantoor

  Het hoofdkantoor van Prorences is gevestigd in Amsterdam, maar onze consultants zijn actief in heel Nederland. Daarnaast hebben wij ook een kantoor in Düsseldorf en zijn onze consultants actief in heel Noordrijn-Westfalen.


 • Werkgevers en kandidaten

  Bent u een werkgever in de zorg? Bekijk dan onze werkgeverspagina wat wij voor u kunnen betekenen. Ben je een professional in de zorg? Bekijk dan onze kandidatenpagina en wellicht kunnen wij je helpen aan een nieuwe stap in je carrière.

Tijdlijn

 • Oprichting Prorences
 • Groei
 • Oprichting Prorences Duitsland
 • 2019

  Oprichting Prorences

  ​Prorences opent officieel haar deuren op 19 maart 2019 met een fysiek kantoor in Amsterdam. Na jaren voorbereiding en het werken in verschillende markten is Prorences ontstaan in 2019. Prorences Zorgporfessionals refereert naar Florence Nightingale. Boegbeeld van alle zorgprofessionals.

 • 2020-2021

  Groei

  Naast werving & selectie biedt Prorences zorgprofessionals ook de mogelijkheid om op ZZP of detacheringsbasis aan de slag te gaan bij één van onze klanten. Om dit te bewerkstelligen is Prorences verhuisd naar een groter pand aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam.

 • 2022

  Oprichting Prorences Duitsland

  Prorences heeft een fysiek kantoor geopend in Düsseldorf. Vanuit Düsseldorf bedienen wij de Duitse markt. Hier richten wij ons op het Duitse equivalent van o.a. de VVT, GGZ, Ziekenhuizen en Klinieken.

Prorences Footer 1

Kom werken bij Prorences

Ben jij niet op zoek naar een baan in de zorg, maar ben je benieuwd of jij ons kantoor kan versterken? Bekijk dan onze vacatures!

Werken bij Prorences

Hoe kunnen we helpen?

Prorences vacatures