Banner Default Image

Testimonials

 • ​Mijn contact met Yusuf heb ik als erg positief ervaren. Enkele minuten nadat ik mijn CV online plaatste nam hij al contact met mij op. Hij heeft snel uitgevraagd waar mijn interesses lagen en een passende functie voor mij gevonden. Tijdens de sollicitatieprocedure heeft hij mijn wensen duidelijk verwoord naar mijn toekomstige werkgever. Hij heeft me het gevoel gegeven echt voor mij te handelen. Yusuf komt over als erg attent, doelgericht en geïnteresseerd.

  Eva , Eva, ANIOS
 • ​Ik had nog nooit van Prorences gehoord, maar nu mijn baan per 1 januari aan te danken! Vanaf het begin prettig contact met Teun, alles liep voorspoedig en professioneel, maar wel op een fijne ongedwongen manier, Teun doet wat ie zegt en ook directe actie ondernemen. Hoop dat jullie lang blijven bestaan en veel mensen gelukkig maken met een baan.

  Bianca, Bianca, Verpleegkundige
 • ​Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding die Laura Goosens van Prorences geboden heeft, in het zoeken naar een nieuwe baan. Zij is behalve heel vriendelijk en attent, ook een hele goede luisteraar, zij houdt zich aan haar afspraak, is ontzettend betrokken, ambitieus en heel sociaal.Laura je bent een echte vak vrouw, een topper! Dank je wel voor alles, ben ontzettend tevreden.

  Anne, Anne, Doktersassistente
 • ​@ Yusuf Jamboria van Prorences. Ik ben zeer fijn en snel door jou bemiddeld. Je bent professioneel en pakt snel door. Je heb oor en tijd voor mij gehad en wist vrij snel wat ik wilde. Zo heb jij voor mij de juiste opdracht kunnen vinden/regelen. Super!! Nogmaals fijn om door jou bemiddeld te zijn. Bedankt.​​​

  Brigitta, Brigitta, Verzorgende IG
 • ​Desailly heeft mij super snel (binnen 2 werkdagen) en op een zeer professionele wijze geholpen aan een opdracht als verpleegkundige. Dank voor jouw betrokkenheid en het meedenken met mij als zorgprofessional. Dikke 5 sterren voor jou Desailly!

  Dounia,, Dounia, Verpleegkundige

Hoe kunnen we helpen?

Prorences vacatures